Newsflash
Știri

Informații false care au apărut pe internet: „Arafat vrea anestezierea pacientului”

de Florentina Ionescu - oct. 20 2020
Informații false care au apărut pe internet: „Arafat vrea anestezierea pacientului”

Grupul de Comunicare Strategică atrage atenția că pe unele publicații din România a apărut o informație falsă, neadevărată.

Ca urmare a informației apărute în publicația Curentul, conform căreia „Deși sunt paturi ATI libere în spitalele non-COVID, Arafat vrea anestezierea pacientului până la eliberarea unuia în spitalele suport”, membrii Grupului de Comunicare Strategică (GCS) precizează că se delimitează categoric de aceste informații false, neadevărate, extrem de grave, de tip fake news.

fake-2355686

„Precizăm că toate aceste informații false prezentate în cadrul articolului nu au un fundament concret și sunt redate contrar tuturor precizărilor date de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat. În decursul acestei perioade dificile au fost elaborate reportaje bine documentate, verificate, veridice și lămuritoare care au explicat situația sanitară concretă, la acest moment. Dorim să semnalăm încă o dată cetățenilor să fie atenți asupra sursei de informare pe care o consideră credibilă”, mai spun reprezentanții GCS prin intermediul unei informări remise redacției.


Notă autor:

Sursa: Pixabay

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe