Newsflash
Știri

Înscrieri la programele de masterat de la UMFST din Târgu Mureș

de Florentina Ionescu - iul. 15 2022
Înscrieri la programele de masterat de la UMFST din Târgu Mureș

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureş anunță că 22 iulie este ultima zi de înscrieri pentru admiterea la masterat.

Dacă doriți să fiți student la Facultatea de Farmacie din cadrul UMFST Târgu Mureș, rețineți că mai sunt câteva zile până la deschiderea sesiunii de înscriere online, pentru studii de licență, se arată pe pagina oficială a instituției. 

farmacie umf targu mures

Platforma dedicată informării candidaților este aceasta: adminfo.umfst.ro (secțiunea Admitere 2022). 

UMFST Târgu Mureş: studenţii vor folosi o aplicație de realitate virtuală 

Licență

Înscrierea candidaților la concursul de admitere în anul I, la programele de studii de licență, va avea loc în perioada 16 iulie 2022, ora 8:00 – 21 iulie 2022, ora 12:00, prin intermediul portalului de înscriere online admitere.umfst.ro (24h din 24h).

Masterat

Înscrierile pentru admiterea la masterat, sesiunea iulie sunt în derulare: ultima zi de înscrieri este 22 iulie 2022, ora 12:00.

Programe de studii de licență sunt: Farmacie (5 ani, Română, Maghiară); Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic (3 ani, Română); Chimie medicală (3 ani, Română); Chimie tehnologică (3 ani, Română).

Studii universitare de master sunt în domeniile: Cosmetologie și dermofarmacie (2 ani, Română); Biotehnologie medicală (1 an, Maghiară); Calitatea medicamentului, alimentului și mediului (1 an, Română)

Mai multe detalii găsiți pe blog.umfst.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe