Newsflash
Știri

INSP nu are drepturi de administrare a platformei de programare pentru vaccinare

de Dorina Novac - mar. 11 2021
INSP nu are drepturi de administrare a platformei de programare pentru vaccinare

Institutul Naţional de Sănătate Publică a precizat că nu are atribuţii şi drepturi de administrare a platformei de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

Platforma de programare pentru vaccinarea anti-COVID este dezvoltată și administrată de către Serviciul de Telecomunicații Speciale, informează Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP).

INSP

Potrivit sursei citate, centrele de vaccinare sunt  organizate de către Direcțiile de Sănătate Publică Județene și sunt comunicate atât INSP, cât și STS pentru a le asigura funcționalitatea.

„Orice solicitare de blocare a programărilor este făcută de către DSPJ printr-o cerere adresată STS, în baza solicitărilor autorităților publice locale și/sau a unităților sanitare. (...) Ca urmare, INSP nu are atribuții și drepturi de administrare a platformei de programare care este administrată de o altă instituție”, explică INSP.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe