Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Institutul Cantacuzino organizează simpozionul „Bioetica în experimentarea pe animale”

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 27 septembrie 2022, ora 10:27

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” pregătește în octombrie manifestarea științifică intitulată „Bioetica în experimentarea pe animale”.

Astfel, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” organizează simpozionul științific „ Bioetica în experimentarea pe animale”, ce va avea loc în 13 octombrie 2022 la sediul din Splaiul Independenţei nr. 103. Participarea este gratuită. 

simpozion cantacuzino

„Manifestarea se adresează specialiştilor în domeniul bio-medical care au experiență în lucrul cu animale de laborator, urmând ca aceștia să primească un certificat de participare. Colegiul Medicilor Veterinari a acreditat manifestarea cu 25 de puncte / participant (cod de acreditare INCDMM SES01-2022).”, se arată pe pagina oficială a instituției.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 5 octombrie 2022 la adresele de e-mail: lupu.roxana@cantacuzino.ro şi nascutiu.alexandra@cantacuzino.ro, precizând numele, prenumele, funcţia şi afilierea instituţională, precum şi seria şi numărul actului de identitate (pentru accesul în instituție). 

Etichete: bioetica experimentarea pe animale Institutul Cantacuzino dezvoltare medico militara colegiul medicilor veterinari manifestare stiintifica simpozion stiintific

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC