Newsflash
Știri

Institutul Clinic Fundeni din București are o nouă platformă IT

de Dorina Novac - dec. 17 2021
Institutul Clinic Fundeni din București are o nouă platformă IT

Institutul Clinic Fundeni din București are, începând de vineri, o nouă interfață IT care face posibilă interconectarea rapidă și mult mai facilă a pacienților cu personalul medical angajat și conferă totodată, tuturor utilizatorilor, o imagine amplă a activității instituției medicale.

Noul site al Institutului Clinic Fundeni din București prezintă o structură modernă atât prin diversitatea rubricilor sale, volumul de informații, descrierea secțiilor și a centrelor medicale si mai ales prin modulul special dedicat programărilor online ale pacienților.

fundeni

Astfel, cu ajutorul aplicației de programări din cadrul website-ului Institutului Clinic Fundeni, utilizatorii își vor putea înregistra solicitarea privind consultația la medicul dorit și, în funcție de disponibilitatea acestuia, vor primi o programare ulterioară.

Utilizatorii pot avea acces la o programare în Institut, iar prin intermediul aplicației, pot fi transmise investigațiile medicale ale pacienților într-o manieră facilă și într-un timp foarte scurt.

Totodată, funcționalitatea de reamintire a unei programări la medic este prezentă pentru această aplicație, sporind astfel accesibilitatea utilizatorului la serviciile medicale solicitate.

„Sperăm ca reconfigurarea site-ului Institutului Clinic Fundeni, prin noua sa structură și prin modulele sale operaționale să confere tuturor utilizatorilor o platformă IT confortabilă și eficientă atât din punct de vedere a furnizării tuturor informațiilor, mai ales din perspectiva programărilor la medic în sistem online. Această nouă aplicație vine atât în sprijinul pacienților, cât și al medicilor, iar prin modalitățile facile de navigare și utilizare și prin prezentarea sa generală, reușește optimizarea relației pacient – furnizor servicii de sănătate”, a declarat prof. univ. dr. Anca Coliță, managerul Institutului Clinic Fundeni.

Aplicația oferă și posibilitatea încărcării biletului de trimitere, precum și a analizelor medicale anterioare ale pacienților, aspect important pentru optimizarea procesului de programare în cadrul Institutului Clinic Fundeni.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe