Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Institutul Marius Nasta angajează fără concurs – Cum puteți aplica la posturile disponibile

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 23 octombrie 2020, ora 14:56

Zilele acestea, Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București a distribuit un anunț, amintind că există posturi disponibile în această instituție, sub îndemnul „Vă aștept în echipa Marius Nasta”.

Potrivit unui document scanat și publicat pe site-ul marius-nasta.ro, Institutul de Pneumoftiziolofie „Marius Nasta” primește dosare, pentru a angaja fără concurs, pe durată determinată ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă, personal contractual.

anunt posturi la marius nasta

Astfel, sunt disponibile următoarele posturi:

12 posturi – asistent medical generalist PL – secția ATI;

4 posturi – infirmieră – secția ATI,

2 posturi – îngrijitoare – secția ATI.

Pentru a depune dosarul pentru ocuparea postului, persoanele interesate trebuie să îndeplinească anumite condiții, descrise la acest link.

„Mărim echipa Marius Nasta. Te asteptam alături de noi în echipa medicală sau în cea administrativă. Detalii suplimentare puteti obține la numărul +40 (770) 742 032 serviciului RUNOS”, se arată pe pagina oficială a Institutului.

 posturi conditii dosar angajare marius nasta1

posturi conditii dosar angajare marius nasta2

Etichete: angajari fara concurs concurs concurs angajare Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” institutul marius nasta angajari marius nasta

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.