Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Întâlnire între ministrul Sănătăţii şi ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti. Ce au discutat

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 7 februarie 2020, ora 09:30

Ministrul Sănătății, Victor Costache, s-a întâlnit joi cu ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Andrew Noble, și au discutat despre noile modificări legislative din domeniul sănătăţii, despre dezvoltarea medicinei primare, precum şi despre modificări ale contribuţiei trimestriale pentru furnizorii de medicamente.

În cadrul întrevederii de ieri, ambasadorul Marii Britanii și-a exprimat susținerea față de reforma din domeniul medical și față de eforturile actualei echipe a Ministerului Sănătății pentru îmbunătățirea accesului pacienților la tratamente corecte, eficiente și la timp, care să contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate a populatiei, după modelul celorlalte state din UE, potrivit unui comunicat de persă al Ministerului Sănătății.

Mai mult, cei doi oficiali au stabilit un viitor calendar de întâlniri, informează sursa citată.

Amintim că în perioada 4-6 februarie 2020, ministrul Sănătății, Victor Costache, a avut o serie de întâlniri cu autoritățile franceze, dar și cu medici români care activează în centrele medicale din Franța.

Sursă imagine: Facebook

Etichete: Victor Costache calendar de intalniri medicamente medici romani

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.