Newsflash
Știri

Ioana Mihăilă a fost la deschiderea Maratonului de Vaccinare la UMF Iași

de Florentina Ionescu - iun. 7 2021
Ioana Mihăilă a fost la deschiderea Maratonului de Vaccinare la UMF Iași

Ministrul Sănătăţii s-a aflat la Iași weekendul care tocmai s-a încheiat și s-a întâlnit cu reprezentanți ai Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași.

Ioana Mihăilă (foto jos) s-a aflat vineri, 4 iunie, în Iași pentru a participa la deschiderea Maratonului de Vaccinare la UMF Iași, ediția a II-a, alături de prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, rectorul UMF Iași, Marian Grigoraș, prefectul județului Iași, subprefectul județului Iași, Ștefan Tănase, directorul DSP dr. Vasile Cepoi și prof. univ. dr. Doina Azoicăi, coordonatorul Maratonului de vaccinare organizat de UMF Iași. 

ioana mihaila la iasi2
Sursa foto: www.facebook.com/MinisterulSanatatii

„Cred că toate aceste inițiative, unele mai mici, unele mai mari, care duc la vaccinarea a 100 de oameni dacă vorbim de mediul rural sau unele care reușesc să vaccineze 4.000 de oameni într-un weekeend, toate aceste eforturi fie că suntem instituții sau persoană privată vor duce la un rezultat bun al campaniei de vaccinare”, a declarat Ioana Mihăilă.

În cadrul vizitei de la Iași s-a întâlnit cu reprezentanți ai Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, cu manageri de spitale din subordinea Ministerului Sănătății, cu reprezentanții medicilor de familie din Iași, ai direcțiilor de sănătate publică și Casei Județene de Asigurări de sănătate.

Vizită la Antibiotice Iași

Programul a inclus o vizită la Antibiotice Iași, în cadrul căreia i-au fost prezentate câteva obiective de pe platforma Antibiotice, printre care Centrul de vaccinare a+ și viitoarea secție de produse topice. 

ioana mihaila la iasi

În cadrul centrului de vaccinare de la Antibiotice și prin caravanele mobile organizate de cei din centru în comunele din județul Iași s-au administrat peste 17.000 de doze de vaccin, potrivit unui anunț făcut pe pagina oficială a Ministerului Sănătății (pe o cunoscută rețea de socializare).

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe