Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Ioana Mihăilă: În spitale vin tot mai mulți pacienți infectați cu SARS-CoV-2

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 3 septembrie 2021, ora 09:29

Suntem în valul 4 al pandemiei de COVID-19, iar în spitale vin tot mai mulți pacienți infectați cu SARS-CoV-2, a precizat ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă.

Ioana Mihăilă a fost, joi, la Spitalul Universitar de Urgență București ( SUUB) pentru a discuta cu managementul și cu personalul medical despre capacitatea spitalului pentru tratarea pacienților COVID-19, precum și despre pregătirea secțiilor.

Ioana Mihaila la spital

Potrivit ministrului Sănătății, SUUB a intrat zilele astea în valul 4 cu 28 de paturi de ATI, 20 de paturi de terapia intermediară și 250 de paturi pe secții.

spital minister

„Vaccinați-vă! Sistemul sanitar se pregătește pentru a patra oară, dar arma cea mai sigură împotriva COVID-19 este vaccinul”, a scris Ioana Mihăilă pe pagina sa de Facebook.

Etichete: pacienti covid-19 suub paturi de ATI

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC