Newsflash
Știri

Ioana Mihăilă vizitează în weekend mai multe centre de vaccinare

de Florentina Ionescu - iun. 4 2021
Ioana Mihăilă vizitează în weekend mai multe centre de vaccinare

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, va face în weekendul 4 - 6 mai mai multe vizite în județele Iași, Vaslui și Vrancea.

Astfel, în cadrul acestor vizite, ministrul va participa la activități de vaccinare inclusiv în mediul rural și va avea, printre altele, întâlniri cu reprezentanți ai Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași. 

ioana mihaila vaccinare
Foto: https://www.facebook.com/IoanaMihailaMS

Totodată, Ioana Mihăilă va avea întâlniri cu manageri de spitale din subordinea Ministerului Sănătății, cu medici de familie și reprezentanți ai direcțiilor de sănătate publică, potrivit unui comunicat de presă remis redacției.

Vineri, 4 iunie 2021, județul Iași

Declarații de presă vor avea loc la ora 16.00 la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” la deschiderea Maratonului de vaccinare (UMF „Grigore T. Popa, str. Universității 16).

Programul vizitei cuprinde și întâlniri cu reprezentanți ai Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, cu manageri de spitale din subordinea Ministerului Sănătății, cu reprezentanți ai medicilor de familie și ai direcției de sănătate publică județene, ai casei județene de asigurări de sănătate și ai Prefecturii Iași.

Sâmbătă, 5 iunie 2021, județul Vaslui

9.30 - 11.00: Activitate de vaccinare la centrul din Rebricea organizat la Căminul Cultural (com. Rebricea, jud. Vaslui).

Declarații de presă vor avea loc în jurul orei 10.00, în fața Căminului Cultural din Rebricea.

12.30 - 13.00: Maratonul vaccinării Vaslui (str. Ștefan cel Mare 79, Vaslui)

Declarații de presă în jurul orei 13.00.

Programul vizitei cuprinde și activități de vaccinare la cabinetul medicului de familie dr. Cătălina Adochiei, întâlniri cu reprezentanți ai Prefecturii Vaslui și întâlnire cu medici de familie din Vaslui.

Duminică, 6 iunie, jud. Vrancea

10.30 - 11.30: Activitate de vaccinare la Târgul din Dumbrăveni (com. Dumbrăveni, jud. Vrancea)

Declarații de presă în jurul orei 11.30.

Programul vizitei cuprinde și întâlniri cu reprezentanți ai Prefecturii Vrancea, precum și cu medici de familie din Focșani.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe