Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

IOB caută furnizori de materiale sanitare

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 3 aprilie 2020

Institutul Oncologic București (IOB) solicită sprijin pentru achiziţionarea echipamentelor de protecţie pentru cadrele medicale ale unităţii, în contextul extinderii pandemiei de COVID-19.

Într-un mesaj trimis pe adresa redacţiei, dr. Lidia Kajanto, managerul IOB subliniază că, în prezent, nu reușesc să găsească furnizori cu stoc de materiale sanitare. Ea atrage atenţia că deși în IOB se face triaj foarte specific, probabilitatea ca un pacient suspect de COVID-19 să ajungă în spital a crescut exponenţial, cu atât mai mult cu cât simptomele sunt specifice și unor diagnostice de cancer. Totodată, ea amintește că la pacienţii oncologici, o posibilă infectare cu noul coronavirus poate fi fatalăîntr-un timp foarte scurt, aceștia fiind imunodeprimaţi.

Etichete: IOB materiale sanitare covid-19 nevoie echipamente coronavirus

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC