Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Jandarmii au donat sânge la Botoșani

Viața Medicală
Theodora Şutiu miercuri, 18 septembrie 2019, ora 08:18

Mai mulți angajați ai Biroului Vamal Stânca-Costeşti și Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoșani, alături de prefectul orașului, Dan Şlincu, au participat miercuri la campania de donare de sânge „Europa pentru tine! Tu pentru viaţă! Fii donator!”.

Potrivit reprezentanților prefecturii, campania va avea loc  până pe 20 septembrie, face parte din seria de activităţi organizate cu prilejul Zilei Cooperării Europene, din cadrul Programului Operaţional Comun România - Ucraina 2014 - 2020.
 
„Consider că dacă sănătatea ne permite şi ne încadrăm în graficul de vârstă acceptat, trebuie să facem acest gest omenesc şi de solidaritate pentru semenii noştri care au probleme de sănătate şi au nevoie de sânge”, a precizat Dan Şlincu într-o conferință.
 
Joi dimineaţa au donat sânge şi lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani. Acţiunea a avut loc simultan şi în judeţele Tulcea, Suceava, Baia Mare, Satu Mare, Cernăuţi, Ivano-Frankivsk, Uzhorod, Odessa (Ucraina).

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.