Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Jurnalul științific al CMMB intră în al șaptelea an de activitate

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 20 aprilie 2021, ora 11:11

Colegiul Medicilor din Municipiul București a anunțat recent că jurnalul științific al CMMB are un format nou, aliniat la standardele științifice internaționale.

Astfel, potrivit unui mesaj publicat luni, 19 aprilie, pe o cunoscută rețea de socializare, reprezentanții CMMB arată și faptul că noul număr al Modern Medicine este disponibil și pe site-ul oficial. 

jurnal cmmb

„Stimați colegi,

Vă anunțăm faptul că Publicația Medicina Modernă – Modern Medicine, jurnalul științific al Colegiului Medicilor din Municipiul București intră în cel de-al 7-lea an de activitate în acest format nou, aliniat la standardele științifice internaționale, în limba engleză și ale cărui lucrări trec printr-un proces de double blind peer-review înaintea publicării.

Așadar, anunțăm lansarea noului număr Modern Medicine - Vol. 28, No. 1, 2021, disponibil prin site-ul: www.medicinamoderna.ro.

Modern Medicine / Medicina Moderna este indexat SCOPUS, EBSCO, DOAJ, CiteFactor, Scipio of UEFISCDI, and INDEX COPERNICUS, fiind un jurnal Categoria B+.

Abonarea anuală la această publicație cu frecvență trimestrială (4 volume pe an) furnizează un număr de 10 credite EMC. Pentru orice detalii suplimentare, vă rugăm consultați site-ul publicației”, au scris reprezentanții Colegiului Medicilor din Municipiul București.

Foto: captură medicinamoderna.ro

Etichete: CMMB Colegiul Medicilor din Municipiul București Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti Modern Medicine Medicina Modernă

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.