Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Klaus Iohannis: „Aștept de la doamna ministru al Sănătății multă responsabilitate și implicare”

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 22 aprilie 2021, ora 11:27

Noul ministru al Sănătății a fost învestit aseară în funcție de președintele României, Klaus Iohannis.

Medicul Ioana Mihăilă a depus ieri jurământul de învestire în funcția de ministru al Sănătății. Aceasta a subliniat că este o mare responsabilitate pentru ea să conduc acest minister și să coordoneze sistemul de sănătate din România. 

klaus iohannis 21 aprilie

Președintele Klaus Iohannis a făcut ieri câteva declarații cu privire la noul ministru al Sănătății și la pandemia de COVID-19. Prioritatea zero, spune Klaus Iohannis, este acum lupta cu pandemia și salvarea vieții cât mai multor români:

„Acesta a fost și trebuie să rămână obiectivul cel mai important al tuturor factorilor de decizie, mai ales că încă traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere epidemiologic”.

În plus, spune șeful statului, pandemia este o provocare complexă pentru toată lumea. Nu doar pentru medici, aflați în prima linie, dar și pentru tot restul societății, care continuă să respecte măsurile de prevenție.

„În tot acest tablou, al gestionării situației epidemiologice, Ministerul Sănătății are un rol fundamental. Aștept de la doamna ministru al Sănătății multă responsabilitate și implicare. Este foarte important ca ministrul să acționeze eficient și să comunice constant, să le explice românilor care este situația la zi, care sunt pașii de urmat și planul de măsuri avut în vedere”, a declarat Klaus Iohannis.

Etichete: Klaus Iohannis noul ministru al sanatatii pandemie de COVID-19 ministrul Sănătății ministrul sanatatii Ioana Mihăilă sistemul de sanatate

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.