Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Klaus Iohannis și Andrei Baciu, în vizită la Spitalul Colentina

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 13 mai 2022, ora 09:33

Președintele Klaus Iohannis și Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, au făcut o vizită la Spitalul Colentina din București, cu prilejul Zilei Internaționale a Asistentului Medical.

Spitalul Colentina

„Este important să avem în vedere, și nu doar în ziua dedicată lor, că asistentele, asistenții sunt cei fără de care nicio activitate medicală nu se poate face. Asistentele sunt cele care de multe ori devin apropiate de pacienți, creează legături și dau speranță celor bolnavi”, a scris, într-o postare pe Facebook, Andrei Baciu.

Citește și: Andrei Baciu a vorbit cu medicii de familie despre vaccinarea anti-COVID
Acesta a precizat că este o meserie pe care nu o poate face oricine, și că este nevoie de multă răbdare și perseverență, dar scopul final este unul mai mult decât nobil: alinarea suferințelor, pe lângă vindecarea și recâștigarea sănătății.

„Pacientul trebuie să fie întotdeauna în centrul atenției, iar asistenții își înțeleg bine misiunea. (...) Dragi asistente și asistenți, aveți un rol cheie în toate instituțiile medicale. La mulți ani!”, a mai transmis Andrei Baciu.

Etichete: Ziua Internationala a Asistentului Medical ministerul sanatatii Spitalul Colentina asistentii

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.