Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

La închiderea ediţiei

Centrul Naţional de Prevenire şi Control al Bolilor Transmisibile informează că, la 4 noiembrie a.c. ora 9, totalul cazurilor de îmbolnăvire cu virusul gripal A/H1N1 în România este de 672, în ultimele 24 de ore confirmându-se 91. (...)

   A fost decisă, ca urmare a unor investigaţii epidemiologice, suspendarea cursurilor şcolare pentru o perioadă de şapte zile în unele clase din şcoli aflate în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Tulcea, Dolj, Arad, Iaşi, Suceava.
   Ministerul Sănătăţii atenţionează populaţia să respecte recomandările privind igiena personală şi să evite aglomeraţiile. Automedicaţia în cazul simptomelor de viroză respiratorie trebuie evitată, fiind necesar consultul medicului de familie, iar prezentarea la medicul specialist din spital va fi însoţită de recomandarea m.f. Izolarea bolnavilor la domiciliu este importantă pentru limitarea răspândirii virusului.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.