Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Laboratorul infecții respiratorii virale din Institutul „Cantacuzino”, reacreditat de OMS

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 22 decembrie 2022, ora 09:52

Pe final de an, reprezentanții Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” vin cu o veste extrem de bună.

Organizația Mondială a Sănătății ( OMS) certifică valoarea și profesionalismul personalului din cadrul acestui prestigios institut, se arată pe o rețea socială. Astfel, Laboratorul infecții respiratorii virale din Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” a fost reacreditat de Organizația Mondială a Sănătății, ca laborator național de referință pentru rujeolă și rubeolă. 

reacreditare laborator din institutul cantacuzino2

Recenta reacreditare, trimisă Ministerului Sănătății, certifică, încă o dată, gradul ridicat al calității investigațiilor de laborator efectuate în cadrul Institutului „Cantacuzino” pentru supravegherea virologică, la nivel național, a celor două infecții provocate de virusurile rujeolic și rubeolic, cu impact major în sănătatea publică, se arată pe pagina oficială a Institutului „Cantacuzino”.

„Aprecieri și felicitări colegilor noștri pentru profesionalism și dedicare! Toate generațiile de specialiști care au lucrat în Institut, de la înființare și până în prezent, au păstrat vie tradiția și spiritul profesorului Cantacuzino”, au transmis reprezentanții. 

reacreditare laborator din institutul cantacuzino

Etichete: Institutul Cantacuzino dezvoltare medico militara cercetare laborator OMS Organizatia Mondiala a Sanatatii infectii respiratorii virale

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.