Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Lucrări de reabilitare la Maternitatea Polizu

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 16 decembrie 2021, ora 11:49

Gabriela Alexandrescu, preşedintele executiv al organizaţiei Salvaţi Copiii România, a anunțat că vor reabilita integral secțiile Bloc Operator și Terapie Intensivă ale Maternității Polizu.

lucrari de reabilitare
Sursă imagine: Gabriela Alexandrescu // Facebook

„Începem unul dintre cele mai ample procese de renovare a unui spital: vom reabilita integral Secția Bloc Operator și Secția de Terapie Intensivă ale Maternității Polizu, după patru decenii de la ultimele lucrări serioase”, a scris Gabriela Alexandrescu pe Facebook.

Aceasta a mai precizat că costurile lucrărilor se ridică la peste 800.000 de euro.

reabilitare

„E o unitate medicală de elită, unde se efectuează operații complicate, din sfera oncologică mai ales, și tot aici ajung sarcinile care ridică riscuri pentru mamă și copil. E un proiect ambițios, dar necesar, Salvati Copiii Romania va avea nevoie de tot sprijinul, lucrările se ridică la peste 800.000 de euro. (...) Medicii trebuie să aibă toate condițiile pentru a putea salva vieți”, a precizat Gabriela Alexandrescu.

Etichete: Sectia Bloc Operator maternitatea polizu Salvati Copiii Romania

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC