Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Mai multe locuri pentru viitorii medici rezidenți

Viața Medicală
Dr. Roxana DUMITRIU vineri, 12 octombrie 2018
    Ministerul Sănătății (MS) anunță organizarea concursului de intrare în rezidențiat pentru domeniile medicină, medicină dentară și farmacie la 18 noiembrie 2018. Concursul se va desfășura în șase centre universitare: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara. Comparativ cu anul precedent, la solicitarea MS, a fost mărită cifra de școlarizare de la 4.000 la 5.415. În cazul în care la finalul repartiției vor rămâne locuri neocupate, conform OUG nr. 52/2018 pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului
nr. 18/2009 privind organizarea și finanțarea rezidențiatului, acestea se vor putea redistribui candidaților care au obținut punctaj minim de promovare, dar au fost declarați respinși. Aceste reglementări sunt valabile și pentru candidații din sesiunea noiembrie 2017. Solicitările pentru participarea la redistribuirea locurilor/posturilor rămase neocupate de anul acesta pot fi depuse la Centrul de Resurse Umane în Sănătate Publică din strada Bodești nr. 1, București. Documentele necesare pot fi regăsite pe site-ul MS, iar modelul de cerere, metodologia și condițiile de participare la sesiunea de anul acesta pot fi accessate pe site-ul www.rezidențiat.ro.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.