Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Mai puțin de jumătate din spitalele PMB au autorizație de incendiu

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 17 noiembrie 2020, ora 10:49

Primarul general al Municipiului București, Nicușor Dan, a anunțat că a cerut de urgență și a primit situația autorizării de securitate la incendiu a celor 19 spitale din subordinea Primăriei Capitalei.

Nicușor Dan a precizat, într-o postare pe Facebook, că opt spitale au autorizație de siguranță la incendiu sau nu necesită conform legii o astfel de autorizație.

spitale incendiu
Sursă imagine: Pixabay

Este vorva despre Spitalul Colentina, Spitalul Clinic „Dr. I. Cantacuzino”, Spitalul „Dr. Ion Stoia”, Spitalul de Pneumoftiziologie „Sfântul Ștefan”, Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu”, Spitalul „Victor Babeş”, Spitalul „Prof. Dr. Al. Obregia” și Spitalul „Dr. Constantin Gorgos”.

Alte nouă spitale au proiectul de intervenție avizat, dar nu au încă bani alocați pentru intervenții. Este vorba despre spitalele Sf. Maria, Filantropia, Dr. Carol Davilla, Foișor, Nicolae Malaxa, Colțea, Sf. Luca, Prof. Dr. Burghele și Centrul pentru Toxicodependențe Sf. Stelian.

De asemenea, două spitale se află sub supravegherea ISU și urmează să fie mutate (Spitalul „Prof. Dr. Dan Theodorescu” și Spitalul „Prof. Dr. Panait Sîrbu”).

Etichete: spitale Bucuresti autorizatie Nicusor Dan interventii

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.