Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Manager Marius Nasta: „Vom asista la o schimbare a profilului pacienților”

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 10 iulie 2020, ora 11:12

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, crede că în următoarea perioadă vor fi mult mai mulți tineri infectați cu SARS-CoV-2.

Medicul pneumolog de la „ Marius Nasta” a participat recent la o dezbatere HotNews LIVE și în această emisiune a explicat că pacienții din căminele de bătrâni au fost, într-o perioadă, pacienții majoritari din Institutul „Marius Nasta”.

beatrice mahler

„Acum, cazurile vin dintr-o altă zonă, o zonă de pacienți mult mai tineri. Nu înseamnă că cei mai în vârstă nu sunt internați, dar cred că vom asista la o schimbare a profilului pacienților în următoarea perioadă, oarecum de așteptat, pentru că măsurile de relaxare și ceea ce se întâmplă în stradă în acest moment se va regăsi peste două săptămâni în spitale", a declarat medicul Beatrice Mahler.

Aceasta a mai spus că virusul SARS-CoV-2 are nevoie de o perioadă de timp în care să se manifeste și să ducă la creșterea numărului de cazuri.

Etichete: Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” institutul marius nasta marius nasta beatrice mahler COVID-19 pacienti cu COVID-19 pacienti covid-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.