Newsflash
Știri

Manager Marius Nasta: „Vom asista la o schimbare a profilului pacienților”

de Florentina Ionescu - iul. 10 2020
Manager Marius Nasta: „Vom asista la o schimbare a profilului pacienților”

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, crede că în următoarea perioadă vor fi mult mai mulți tineri infectați cu SARS-CoV-2.

Medicul pneumolog de la „Marius Nasta” a participat recent la o dezbatere HotNews LIVE și în această emisiune a explicat că pacienții din căminele de bătrâni au fost, într-o perioadă, pacienții majoritari din Institutul „Marius Nasta”.

beatrice mahler

„Acum, cazurile vin dintr-o altă zonă, o zonă de pacienți mult mai tineri. Nu înseamnă că cei mai în vârstă nu sunt internați, dar cred că vom asista la o schimbare a profilului pacienților în următoarea perioadă, oarecum de așteptat, pentru că măsurile de relaxare și ceea ce se întâmplă în stradă în acest moment se va regăsi peste două săptămâni în spitale", a declarat medicul Beatrice Mahler.

Aceasta a mai spus că virusul SARS-CoV-2 are nevoie de o perioadă de timp în care să se manifeste și să ducă la creșterea numărului de cazuri.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe