Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Manager nou pentru Bayer România

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 28 mai 2021

Pascal Alexander Buehler este noul Country Commercial Lead al diviziei Consumer Health a companiei Bayer pentru Grupul de Ţări România, Bulgaria și Republica Moldova.

Pascal Buehler_Bayer

Acesta se alătură Grupului de Ţări venind din organizaţia Consumer Health din Germania, unde a ocupat funcţia de key account manager cu un focus prioritar legat de transformarea activităţii de comerţ electronic. Înainte de a-și începe activitatea în compania Bayer, Pascal Alexander Buehler a lucrat pentru Beiersdorf în diferite domenii de activitate, inclusiv comercial, marketing și financiar.

Etichete: Bayer manager

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.