Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Managerul de la „Marius Nasta” spune că Institutul are materialele sanitare și dezinfectanții necesari

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 16 martie 2020, ora 14:23

În urma unui articol apărut în presă în care se menționează că din această unitate medicală ar lipsi dezinfectanți și materiale sanitare, managerul Beatrice Mahler a transmis un mesaj în care explică faptul că această informație nu este adevărată și că „aprovizionarea trebuie și este o prioritate” în această perioadă în care în țara noastră a crescut numărul de persoane infectate cu noul coronavirus.

Mesajul remis redacției „Viața medicală” subliniază și că refuzul donațiilor pentru pacienții din „ Marius Nasta” nu este un act responsabil din partea unui manager.

Redăm mai jos mesajul integral al dr. Beatrice Mahler, manager la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală:

„Bună ziua, azi a apărut în presă un articol în care e menționat că din Marius Nasta lipsesc dezinfectanții și materialele sanitare. Doresc să precizez că în ultimele zile mai mulți oameni de afaceri au sunat pentru a oferi sprijin Institutului pentru a depăși urmatoarea perioadă. Pentru că solidaritatea umană este importantă și spitalul public poate beneficia de donații, la solicitarea oricărei persoane care dorește să facă donații pentru pacienții din Marius Nasta există o listă cu necesarul de materiale și aparatură, care în acest moment a fost gândită pentru a depăși următoarele 3 luni în care va trebui să acordăm asistență pacienților infectați cu coronavirus. Menționez că Marius Nasta are stocuri de materiale și dezinfectanți, dar este obligatoriu ca aceste produse să fie în cantitate suficientă în perioada următoare. Aprovizionarea trebuie și este o prioritate. Perioada pe care o traversăm impune colaborare și sprijin reciproc, refuzul donațiilor nu poate fi un act responsabil din partea unui manager. Las la latitudinea dv. concluziile subiectului. Sănătate multă!” – Beatrice Mahler.

beatrice mahler boca

Citește și: Ce spune managerul de la „Marius Nasta” despre suspiciunea de coronavirus la un pacient din unitate

 

Sursa foto: Facebook

Etichete: beatrice mahler institutul marius nasta marius nasta

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.