Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

„MARAMEDICA“

Viața Medicală
Dr. Felix MARIAN vineri, 5 martie 2010

    În perioada 18–20 februarie 2010 s-a desfăşurat, la Baia Mare, la Centrul de Instruire şi Marketing al Camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş, manifestarea expoziţională MARAMEDICA, ajunsă la cea de-a VII-a ediţie. Partenerii evenimentului au fost: Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu“ Cluj-Napoca, CAS Maramureş, Colegiul judeţean al Medicilor, Colegiul Medicilor Dentişti, DSP, Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş“, OAMMR, Ordinul Naţional al Tehnicienilor Dentari – Filiala Maramureş, Asociaţia Medicilor Stomatologi cu Practică Privată Ardealul de Nord. (...)
 

Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.