Newsflash
Știri

Maraton de vaccinare anti-COVID la Castelul Bran, timp de o lună

de Dorina Novac - mai 7 2021
Maraton de vaccinare anti-COVID la Castelul Bran, timp de o lună

Castelul Bran găzduiește, începând de vineri, maratoane de vaccinare anti-COVID, timp de o lună, în perioada weekendurilor, în clădirile Vămii Medievale din incinta Domeniului Bran.

Potrivit reprezentanților Castelului, spațiul destinat vaccinării beneficiază de flux unidirecțional și este structurat astfel: camera de așteptare, cameră recepție/înregistrare, cameră vaccinare, camera observație post vaccinare, cameră personal medical.

maraton de vaccinare
Sursă imagine: Castelul Bran// Facebook

Vaccinarea se va face cu echipa medicală mobilă, fără programare, iar intervalul de funcționare este vineri – duminică, după cum urmează: vineri, între orele 14:00 – 20:00, sâmbătă, de la 10:00 la 20:00 și duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

Demersul este organizat în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică Braşov, Centrul Rezidenţial Pentru Vârstnici Maria şi Prefectura Braşov.

Beneficiarii vor primi o „diplomă de vaccinat la Castelul Bran” şi acces gratuit la Expoziţia cu Instrumente Medievale de Tortură, în cazul în care vor include şi vizita la Castel.

Accesul în centrul de vaccinare nu este condiționat de vizitarea Castelului Bran.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe