Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Maraton de vaccinare anti-COVID la Castelul Bran, timp de o lună

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 7 mai 2021, ora 12:20

Castelul Bran găzduiește, începând de vineri, maratoane de vaccinare anti-COVID, timp de o lună, în perioada weekendurilor, în clădirile Vămii Medievale din incinta Domeniului Bran.

Potrivit reprezentanților Castelului, spațiul destinat vaccinării beneficiază de flux unidirecțional și este structurat astfel: camera de așteptare, cameră recepție/înregistrare, cameră vaccinare, camera observație post vaccinare, cameră personal medical.

maraton de vaccinare
Sursă imagine: Castelul Bran// Facebook

Vaccinarea se va face cu echipa medicală mobilă, fără programare, iar intervalul de funcționare este vineri – duminică, după cum urmează: vineri, între orele 14:00 – 20:00, sâmbătă, de la 10:00 la 20:00 și duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

Demersul este organizat în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică Braşov, Centrul Rezidenţial Pentru Vârstnici Maria şi Prefectura Braşov.

Beneficiarii vor primi o „diplomă de vaccinat la Castelul Bran” şi acces gratuit la Expoziţia cu Instrumente Medievale de Tortură, în cazul în care vor include şi vizita la Castel.

Accesul în centrul de vaccinare nu este condiționat de vizitarea Castelului Bran.

Etichete: Castelul Bran maratoane de vaccinare camera vaccinare echipa medicala mobila diploma de vaccinat la Castelul Bran

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.