Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Maraton de vaccinare în şase spitale militare din ţară, cu ocazia Zilei Armatei

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 25 octombrie 2021, ora 10:30

Ministerul Apărării Naționale organizează, luni și marți, cu prilejul Zilei Armatei României, un maraton de vaccinare sub deviza „Împreună pentru viață, Împreună pentru viitor!”.

Maratonul se va va desfășura în șase spitale militare din țară, care sunt și centre regionale de depozitare a vaccinurilor împotriva COVID-19, precizează Ministerul Apărării Naționale ( MApN).

maraton de vaccinare
Sursă imagine: Ro Vaccinare // Facebook

„Astfel, cetățenii din categoriile eligibile (cu vârsta mai mare de 12 ani), care doresc să se vaccineze, o vor putea face, non-stop, începând cu ora 08:00 a zilei de luni, 25 octombrie, și până la ora 20:00 a zilei de marți, 26 octombrie, în centrele de vaccinare care funcționează la: Spitalul Clinic Militar de Urgenţă «Dr. Iacob Czihac» din Iași; Spitalul Clinic Militar de Urgenţă «Dr. Constantin Papilian» din Cluj-Napoca; Spitalul Militar de Urgenţă «Dr. Alexandru Gafencu» din Constanţa; Spitalul Clinic de Urgenţă Militar «Dr. Ştefan Odobleja» din Craiova; Spitalul Militar de Urgenţă «Regina Maria» din Braşov; Spitalul Clinic Militar de Urgenţă «Dr. Victor Popescu» din Timişoara”, informează MApN.

Potrivit sursei citate, procesul de vaccinare pentru persoanele deja planificate pentru aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfășura în regim normal, conform programărilor existente.

Etichete: MApN maraton de vaccinare vaccinare impotriva COVID-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.