Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Măsuri de austeritate

    MĂSURILE DE AUSTERITATE impuse de actuala situaţie economico-financiară a ţării ne obligă – aşa cum deja am anunţat în numărul trecut: să majorăm preţul de vânzare al săptămânalului nostru la 2 lei (preţ nemodificat din aprilie 2008); să restrângem tirajul şi – uneori – să reducem numărul de pagini; în mod aleatoriu, la sfârşitul fiecărei luni, să publicăm numere duble. Creşterea preţului la vânzarea „liberă“ (la chioşcul de ziare) a intrat în vigoare de la 1 iulie a.c. Cititorii cu abonamente încheiate până la sfârşitul anului nu vor fi afectaţi de această creştere de preţ de 0,50 lei per exemplar. Redacţia a luat de asemenea măsuri interne de reducere a costurilor.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.