Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Măsuri la Topliţa

În urma sesizării mai multor cadre medicale din Spitalul Municipal Topliţa, dl dr. Ion Bazac, ministrul sănătăţii, a decis desfăşurarea, la sfârşitul lunii aprilie a.c., a unei acţiuni de control în acea unitate sanitară. Verificările evidenţiind o serie de abateri de la legislaţia în vigoare a managementului, s-a propus încetarea relaţiilor contractuale cu dl dr. Ovidiu Budiţcă, managerul spitalului din Topliţa. Ca atare, acum o săptămână, dl ministru a semnat raportul de control în care se propune încetarea contractului de management al dlui dr. O. Budiţcă. De asemenea, DSP Harghita va monitoriza, timp de câteva luni, activitatea spitalului. În acest context, MS consideră că acţiunea cadrelor medicale din acea unitate sanitară de a-şi prezenta demisia este pripită şi nejustificată.
 
(De la Biroul de presă al MS.)

Etichete: excepturi ipsam

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.