Newsflash
Știri

Materiale sanitare necesare campaniei de vaccinare anti-COVID, aduse din Qatar

de Dorina Novac - ian. 22 2021
Materiale sanitare necesare campaniei de vaccinare anti-COVID, aduse din Qatar

O aeronavă C-130 Hercules a Forțelor Aeriene Române a executat joi, un zbor pentru aducerea, din Statul Qatar, a aproximativ cinci tone de materiale sanitare, a anunțat Ministerul Apărării Naționale.

Materialele necesare campaniei de vaccinare constau în 500 de mii seringi de 1ml și 450 de mii seringi de 3 ml, potrivit unui comunicat al Ministerului Apărării Naționale (MApN).

seringi Qatar
Sursă imagine: Pixabay

„Zborul a fost efectuat la solicitarea Departamentului pentru Situații de Urgență, în cadrul eforturilor de combatere a pandemiei de COVID-19”, transmite sursa citată.

Distribuirea echipamentelor către centrele de vaccinare va fi realizată cu mijloace de transport aflate în dotarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe