Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Medic din Timișoara: Dacă nu știți cum arată iadul, mergeți în UPU

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 6 octombrie 2021, ora 12:20

Medicul Amin Zahra, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, povestit, într-o postare pe Facebook, despre un cuplu care împărţea aceeaşi mască de oxigen.

Amin Zahra a precizat că la unitatea de primiri urgențe totul este blocat, iar în jur se văd doar măști și butelii de oxigen.

medic Timisoara
Sursă imagine: Amin Zahra // Facebook

„Dacă nu știți cum arată iadul, mergeți în UPU și o să-l vedeți! După garda de ieri, am rămas cu o amintire pe care nu am cum să o uit prea curând... Este imaginea unui cuplu aflat în UPU, care împărțeau aceeași mască de oxigen. Totul este blocat, tot ce poți să vezi sunt măști și butelii de oxigen! Dacă prin tot haosul acela reușești să ai contact vizual cu un coleg, tot ce poți să citești în ochii lui este, pe lângă oboseală tot mai accentuată, neputința!!!”, a scris dr. Amin Zahra.

Acesta îi îndeamnă pe cei care ţin la sănătatea lor să se testeze şi să se vaccineze împotriva COVID-19.

„Încă nu este târziu să ne dați și voi o mână de ajutor!!! Dacă ții la sănătatea ta și vreți să scăpăm din acest iad, în care ne aflam cu toții, uite ce trebuie să faci: îți faci un test rapid sau PCR și te asiguri că nu ai simptome, că ești negativ; îți faci și o programare la un centru de vaccinare și încerci să intri în contact cu cât mai puține persoane, până îți faci vaccinul, chiar și după! România, trezește-te!”, a menționat medicul.

Etichete: UPU masca de oxigen vaccinare impotriva COVID-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.