Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Medicii de familie, îngrijorați: nu se mai găsesc tipizate de vânzare la CASMB

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 18 mai 2022, ora 13:18

Președintele Asociației Medicilor de Familie București – Ilfov, dr. Sandra Alexiu, trage un semnal de alarmă cu privire la colegii săi și la faptul că se confruntă cu o lipsă a tipizatelor.

Medicul Sandra Alexiu se întreabă, retoric, ce ar trebui să facă medicii de familie în situația în care se aude că se scumpesc tipizatele de la CASMB

sandra alexiu facebook

„Dacă făceam o grevă sănătoasă ca să ne obținem niște drepturi și opream livrarea de bilete de trimitere la care ne-a dat dependență strategia de sănătate din România, eram făcuți cu ou și cu oțet... Așa, pentru că nu se mai găsesc tipizate de vânzare la CASMB (se aude că se scumpesc) ce să facem, trimitem pacienții la porțile casei!? Poate nu știți, dar în România medicii CUMPĂRĂ tipizatele fără de care niciun pas nu se mai poate face în sistem (CNAS nu a fost în stare în ultimii zece ani să facă bilete și concedii electronice, dar știe să adauge bife suplimentare pe tipizate...).

De ieri e dispneic SIUI, acum asta, vaccinuri nu mai sunt la DSP-uri, au dispărut antibioticele din farmacii...”, a scris, ieri, președintele Asociației Medicilor de Familie București – Ilfov pe o rețea socială.

Etichete: Dr. Sandra Alexiu Sandra Alexiu medici de familie medicina de familie tipizate CASMB bilet de trimitere

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.