Newsflash
Știri

Mesaj ANMDMR: In memoriam acad. prof. dr. farm. Constantin Mircioiu

de Florentina Ionescu - mai 25 2022
Mesaj ANMDMR: In memoriam acad. prof. dr. farm. Constantin Mircioiu

Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România a publicat un anunț important referitor la trecerea în neființă a academicianului profesor doctor farmacist Constantin Mircioiu.

Acad. prof. dr. farm. Constantin Mircioiu a fost președinte interimar al Comisiei de Bioetică a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale. 

deces medic academician farmacist
Sursa foto: Pexels

„In memoriam Acad. Prof. Dr. Farm. Constantin Mircioiu

Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România îşi exprimă regretul profund pentru trecerea în nefiinţă a domnului Acad. Prof. Dr. Farm. Constantin Mircioiu, un om al echilibrului și al lucidității, de mare probitate morală.

Prin dispariția profesorului Constantin Mircioiu, Membru al Academiei de Științe Medicale și Președinte interimar al Comisiei de Bioetică a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, cercetător științific, profesor, farmacist, știința românească pierde un reprezentant de marcă.

Profesorul Constantin Mircioiu, Membru al Academiei de Științe, absolvent al Facultății de Farmacie (1969) și al Facultății de Matematică (1975), a fost cadru didactic în Facultatea de Farmacie, Decan și ca farmacist (militar) a condus colectivul de cercetare din Ministerul Apărării Naționale. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace.”, se arată pe site-ul anm.ro

Acad.-Prof.-Dr.-Farm.-Constantin-Mircioiu
Profesorul Constantin Mircioiu

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe