Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Mesajul președintelui Klaus Iohannis, de Ziua Internaţională a Voluntarilor

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 7 decembrie 2020, ora 11:39

Ziua internaţională a voluntarilor este marcată, în fiecare an, la 5 decembrie. Tema din 2020 a fost „Together We Can Through Volunteering”, iar cu această ocazie președintele României a transmis un mesaj.

Klaus Iohannis a făcut sâmbătă, 5 decembrie, la Detașamentul de Pompieri „Mihai Vodă” din București, o declarație la finalul întâlnirii cu voluntarii SMURD și studenți mediciniști voluntari.

klaus iohannis intalnire cu voluntarii smurd
Credit foto: www.presidency.ro

 

„Ați fost împreună cu mine, ați văzut, am dorit astăzi să mă întâlnesc cu o echipă de tineri excepționali. Cei care sunt în spatele meu sunt voluntari. Astăzi este Ziua Internațională a Voluntarilor și țin să-i felicit, și pe cei care sunt astăzi împreună cu mine aici, dar și pe cei care nu sunt astăzi aici. Este un lucru extraordinar că avem în România mii și mii de voluntari care se implică în foarte, foarte multe activități. Îi felicit pe toți astăzi, de Ziua Voluntarilor, și îmi exprim toată aprecierea și gratitudinea pentru implicarea lor. Ei sunt exemple demne de urmat și, chiar în aceste săptămâni și luni dificile de pandemie, ajutorul lor a fost extrem de valoros”, a declarat Klaus Iohannis sâmbătă.

Etichete: Klaus Iohannis ziua voluntarilor ziua internațională a voluntarilor voluntariat studenti voluntari voluntari SMURD studenti medicina medicinisti

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC