Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Mesajul rectorului UMF „Carol Davila” la încheierea anului universitar

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 5 august 2021, ora 09:51

Prof. univ. dr. Viorel Jinga, rectorul Universităţii de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, a transmis studenților un mesaj cu ocazia încheierii anului universitar 2020-2021.

Rectorul Universităţii de Medicină și Farmacie (UMF) „Carol Davila” a precizat că anul acesta s-a înregistrat un nou record privind numărul de candidaţi înscrişi la examenul de admitere – au aplicat 3.427 de candidați, cu 101 mai mulți decât în ediția precedentă.

UMF-Corol-Davila

Vă redăm întregul mesaj al prof. univ. dr. Viorel Jinga:

„Dragi studenți, dragi colegi, dragi prieteni,

Un alt an universitar a înscris o nouă filă de istorie în fascinanta poveste academică a Universității de Medicină și Farmacie «Carol Davila» din București poziționată în 2021, și doar cu sprijinul dumneavoastră nețărmurit, în prestigiosul Top Shanghai în intervalul 101-150, în domeniul «Medical Sciences», pe subiectul  «Clinical Medicine». Iar efortul, devotamentul și dăruirea dumneavoastră nu s-au oprit aici.

Am generat și implementat împreună multiple proiecte educaționale, de cercetare științifică medicală sau de ordin tehnic și administrativ reușind să ne aliniem pretențiilor și exigențelor pe care Universitatea noastră le-a impus dintotdeauna. Toate acestea se pot cuantifica și prin recent încheiata sesiune de admitere în UMFCD la startul căreia s-au înscris 3.427 de candidați, cu 101 mai mulți decât în ediția precedentă, înregistrându-se astfel un nou record și o nouă dovadă a faptului că Universitatea noastră rămâne una dintre cele mai titrate și prestigioase instituții de învățământ superior medical. Și pentru această nouă reușită a concursului de admitere pe care l-am organizat și anul acesta în format fizic și în condițiile impuse de pandemia de COVID-19 vreau, încă odată, să vă felicit și să vă adresez sincere mulțumiri.

După o astfel de incursiune extraordinară în povestea anului universitar care tocmai s-a încheiat, consider ca fiind mai mult decât binemeritată o perioadă de odihnă și sper ca fiecare dintre noi să își regăsească prospețimea, energia și vitalitatea de care avem atât de multă nevoie. Ca atare, nu pot decât să vă doresc fiecăruia în parte, cât și celor dragi și apropiați dumneavoastră, o vacanță cât mai reconfortantă și încărcată de liniște, sănătate și dragoste”.

Etichete: admitere umfcd an universitar examen de admitere

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.