Newsflash
Știri

Mesajul rectorului UMF „Carol Davila” la încheierea anului universitar

de Dorina Novac - aug. 5 2021
Mesajul rectorului UMF „Carol Davila” la încheierea anului universitar

Prof. univ. dr. Viorel Jinga, rectorul Universităţii de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, a transmis studenților un mesaj cu ocazia încheierii anului universitar 2020-2021.

Rectorul Universităţii de Medicină și Farmacie (UMF) „Carol Davila” a precizat că anul acesta s-a înregistrat un nou record privind numărul de candidaţi înscrişi la examenul de admitere – au aplicat 3.427 de candidați, cu 101 mai mulți decât în ediția precedentă.

UMF-Corol-Davila

Vă redăm întregul mesaj al prof. univ. dr. Viorel Jinga:

„Dragi studenți, dragi colegi, dragi prieteni,

Un alt an universitar a înscris o nouă filă de istorie în fascinanta poveste academică a Universității de Medicină și Farmacie «Carol Davila» din București poziționată în 2021, și doar cu sprijinul dumneavoastră nețărmurit, în prestigiosul Top Shanghai în intervalul 101-150, în domeniul «Medical Sciences», pe subiectul  «Clinical Medicine». Iar efortul, devotamentul și dăruirea dumneavoastră nu s-au oprit aici.

Am generat și implementat împreună multiple proiecte educaționale, de cercetare științifică medicală sau de ordin tehnic și administrativ reușind să ne aliniem pretențiilor și exigențelor pe care Universitatea noastră le-a impus dintotdeauna. Toate acestea se pot cuantifica și prin recent încheiata sesiune de admitere în UMFCD la startul căreia s-au înscris 3.427 de candidați, cu 101 mai mulți decât în ediția precedentă, înregistrându-se astfel un nou record și o nouă dovadă a faptului că Universitatea noastră rămâne una dintre cele mai titrate și prestigioase instituții de învățământ superior medical. Și pentru această nouă reușită a concursului de admitere pe care l-am organizat și anul acesta în format fizic și în condițiile impuse de pandemia de COVID-19 vreau, încă odată, să vă felicit și să vă adresez sincere mulțumiri.

După o astfel de incursiune extraordinară în povestea anului universitar care tocmai s-a încheiat, consider ca fiind mai mult decât binemeritată o perioadă de odihnă și sper ca fiecare dintre noi să își regăsească prospețimea, energia și vitalitatea de care avem atât de multă nevoie. Ca atare, nu pot decât să vă doresc fiecăruia în parte, cât și celor dragi și apropiați dumneavoastră, o vacanță cât mai reconfortantă și încărcată de liniște, sănătate și dragoste”.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe