Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Mesajul Spitalului Filantropia din București, de Ziua Mondială a Moașelor

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 6 mai 2022, ora 11:35

Reprezentanții Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie Filantropia din București au transmis ieri, de Ziua Internațională a Moașelor, un mesaj emoționant.

Profesia de moașă este deosebit de importantă în activitatea spitalului,  pentru că oferă viitoarelor mame alinare, bucurie, zambete și încredere. 

ziua internationala a moaselor
Sursa imaginii: www.facebook.com/FilantropiaBucuresti

„Astăzi (n. red. – 5 mai) este Ziua Internațională a Moașelor și dorim pe această cale să le sărbătorim pe toate colegele moașe din echipa Spitalului Clinic Filantropia București. Profesia de moașă, sau a miracolelor vii, cum i se mai spune, este deosebit de importantă în activitatea spitalului pentru că oferă viitoarelor mame alinare, bucurie, zambete și încredere. Moașele urmăresc femeile însărcinate, le asistă la naștere, le însoțesc și le oferă consultanță în ceea ce privește primele șase săptămâni după naștere. Vă mulțumim pentru că faceți parte din echipa noastră!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Spitalului Filantropia.

Etichete: ziua internationala a moaselor ziua mondiala a moaselor moase moasa Spitalul Filantropia spitalul clinic filantropia Obstetrica-Ginecologie obstetrica ginecologie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC