Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Mesajul transmis de președintele ANMDMR de Ziua Mondială a Sănătății

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 7 aprilie 2021, ora 13:20

Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România a transmis astăzi un mesaj prin care marchează Ziua Mondială a Sănătății.

Dr. Roxana Ștefania Stroe, președinte ANMDMR, subliniază că mesajul acestei zile este să construim o lume mai echitabilă și mai sănătoasă. 

Roxana Stroe bun

„Pandemia pe care o trăim deja, de mai bine de un an, ne-a învățat o mulțime de lucruri. Unele bune, altele mai puțin bune. Un exemplu de lecție bună pe care am învățat-o la nivel instituțional este solidaritatea. La nivelul UE, s-a demonstrat ce înseamnă „împreună” și puterea grupului în cazul strategiei de vaccinare, când vaccinurile au fost puse la dispoziția cetățenilor Uniunii în același timp și în aceleași condiții”, a transmis dr. Roxana Ștefania Stroe pe o rețea de socializare.

Aceasta a adăugat faptul că ANMDMR are misiunea de a contribui la protejarea si promovarea sănătății publice prin exercitarea rolului primordial de garantare a respectării standardelor impuse pentru calitatea, eficacitatea și siguranța acestora.

„Este, dacă se poate spune, modul nostru, ca organizație, de a contribui la o lume mai sănătoasă și mai echitabilă” - a mai spus dr. Roxana Ștefania Stroe.

ziua mondiala a sanatatii

Etichete: ANM ANMDMR presedinte anmdmr roxana stefania stroe roxana stroe ziua mondiala a sanatatatii Ziua Mondiala a Sanatatii pandemie covid pandemie de COVID-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.