Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Mesajul transmis de președintele CMR de 1 decembrie

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 2 decembrie 2020, ora 10:33

Președintele Colegiului Medicilor din România, dr. Daniel Coriu, a transmis ieri un mesaj dedicat medicilor, cu ocazia zilei naționale a României.

Daniel_Coriu-1-960x675

Redăm mai jos mesajul integral pe care l-a avut ieri dr. Daniel Coriu

„Dragi colegi medici,

Mă bucură și mă onorează încrederea dumneavoastră și sper ca în acest mandat să reușesc să schimb Colegiul Medicilor din România, să îi îmbunătățesc considerabil activitatea, astfel încât toți medicii români să fie mândri că au un colegiu care îi reprezintă, că sunt membri ai Colegiului Medicilor din România.

Avem proiecte demarate. Muncim pentru a vedea planurile noastre, îndelung construite, că prind viață. Ele sunt pentru dumneavoastră, pentru medicii României.

Dragi medici români, sunteți mândria noastră, a acestei instituții care se numește Colegiul Medicilor din România. Știu că mai ales acum, este foarte dificil acolo unde dvs vă desfășurați activitatea: fie că vorbim despre cabinetul de medicină de familie, fie că sunteți în ambulatoriu sau în spital, dumneavoastră sunteți profesioniștii care faceți ca Sistemul de Sănătate Românesc să funcționeze.

Astăzi, în această zi de Sărbătoare Națională, doresc să vă aduc aminte că noi românii, prin înaintașii noștri medici, am adus contribuția noastră științei medicale și sănătății mondiale.

La Mulți Ani, colegi medici români, astăzi de Ziua Națională a României!”, se arată în mesajul transmis de dr. Daniel Coriu, remis redacției Viața Medicală.

Etichete: prof. dr. Daniel Coriu Daniel Coriu presedinte CMR CMR ziua nationala a romaniei 1 decembrie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.