Newsflash
Știri

Michel Odent la Bucureşti

de Dr. Maria DRAGOTĂ - oct. 11 2012
Michel Odent la Bucureşti
   Dr. Michel Odent, cunoscut pe plan mondial pentru susţinerea beneficiilor piscinei cu apă în travaliu, a importanţei alăptării încă din prima oră după naştere, precum şi pentru iniţierea conceptului de rooming-in, idei pe care le-a pus în aplicare la Spitalul Pithiviers (Franţa), s-a aflat în vizită în ţara noastră, în perioada 27 septembrie – 1 octombrie a.c., la invitaţia sistemului de sănătate MedLife. Împreună cu Liliana Lammers, a susţinut cursul de formare de doula, în care participantele au învăţat despre: rolul acesteia în procesul naşterii, naşterea ca proces fiziologic, consecinţele pe termen lung ale felului în care ne naştem, beneficiile apei în travaliu, prezenţa tatălui la naştere, ruperea prematură a membranelor, primele ore postpartum, iniţierea alăptării. De asemenea, cei doi oaspeţi au participat la conferinţa „Naşterea: nevoi, vise şi realitate“, în care a fost dezbătută situaţia actuală a naşterilor în lume, s-au conturat nevoile reale şi a fost explicată modalitatea în care perspectiva fiziologică ne poate ajuta să redescoperim nevoile de bază ale femeilor în travaliu şi ale nou-născuţilor.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe