Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Militarii, jandarmii și polițiștii de frontieră donează sânge

Viața Medicală
L. Budin luni, 14 iunie 2021, ora 11:33

În București, la Centrul de Transfuzie Sanguină „Colonel profesor doctor Nicolae Nestorescu” din incinta Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, are loc luni, 14 iunie, o acțiune de donare de sânge.

Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, de către Centrul de Transfuzie Sanguină aflat în subordinea Direcției Medicale a M.Ap.N., în colaborare cu Patriarhia Română, cu Institutul Național de Hematologie Transfuzională „Prof. Dr. C.T. Nicolau” și cu Centrul de Transfuzie Sanguină al Municipiului București, se arată într-un comunicat.

donare-sange

Foto: Facebook/Luiza Cristina Leu

 

Sub deviza „Donatori de sânge, dați vieții o șansă!”, participă la acțiune studenți ai Institutului Medico-Militar, ai Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I” și ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, militari de la Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul”, reprezentanți ai Serviciului Român de Informații, Serviciului de Telecomunicații Speciale, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și ai Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Și militarii  Batalionului 812 Infanterie „Bistrița” au donat sânge, „într-un un gest suprem de altruism față de semenii aflați în suferință”, se arată pe pagina de Facebook a MApN.

Etichete: donare sange zi mondiala donator centru de transfuzii actiune mapn

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.