Newsflash
Știri

Ministerul Sănătății angajează pe perioadă determinată

de Florentina Ionescu - ian. 7 2021
Ministerul Sănătății angajează pe perioadă determinată

Potrivit unui anunț făcut pe pagina oficială a Ministerului Sănătății, instituția demarează o procedură de recrutare și de selecție de personal.

postare ministerul sanatatii recrutare 6 ianuarie 2021

Ministerul Sănătăţii din România a publicat ieri pe o cunoscută rețea de socializare un anunț important, de recrutare și selecție personal:

„Ministerul Sănătății demarează procedura de recrutare și selecție a personalului angajat pe bază de contract individual de muncă, pe durată determinată, pentru ocuparea posturilor înființate în afara organigramei, în temeiul Ordinului ministrului sănătății nr.1889/06.11.2020, pentru Activitatea 2 - Elaborarea și aprobarea Strategiei Naționale de Sănătate 2021 – 2027,  în cadrul proiectului «Crearea cadrului strategic și operațional pentru planificarea și reorganizarea la nivel național și regional a serviciilor de sănătate» , finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, Cod SIPOCA 728/Cod MySMIS 129165.”, se arată pe pagina oficială.

Cei interesați pot găsi mai multe detalii pe site-ul Ministerului Sănătății, la secțiunea Carieră, la linkul acesta.

anunt ministerul sanatatii recrutare 6 ianuarie 2021

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe