Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Ministerul Sănătății, despre vaccinul din cutiile de pizza: Da, pledăm vinovați

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 8 ianuarie 2021, ora 10:58

Ministerul Sănătăţii a explicat, joi, prin intermediul mai multor desene, cum ajung vaccinurile din cele șapte centre regionale din țară la oamenii care au nevoie de ele.

Potrivit Ministerului Sănătății (MS), vaccinurile pleacă din centrele regionale în transporturi mari și ajung la Direcțiile de Sănătate Publică din fiecare județ.

Ministerul Sanatatii
Sursă imagine: Ministerul Sănătății/ Facebook

„Ca să ne asigurăm că nu irosim niciun vaccin, trebuie să ducem la centrele de vaccinare exact cât este nevoie. Separăm vaccinurile în cutiile mici care sunt puse la rândul lor în camere frigorifice, păstrând temperatura optimă de 2-8°, până la 5 zile. Cutiile sunt curate și noi. Și, da, pledăm vinovați: pentru viteză și concentrați fiind pe soluții rapide, sigure și eficiente, la fel ca și colegii din alte țări, am deturnat câteva cutii din drumul lor spre producătorii de pizza. Promitem că vom râde și noi pe tema asta la finalul campaniei de vaccinare, când vom reveni împreună la normalitate”, au scris reprezentanții MS pe Facebook.

Citește și: Institutul Cantacuzino, despre transportarea vaccinului anti-COVID în cutii de pizza

Și reprezentanţii Institutului „Cantacuzino” au oferit, miercuri, explicaţii privind distribuția vaccinului anti-COVID în cutii de pizza

Etichete: vaccin anti-COVID-19 cutii de pizza Institutul Cantacuzino ministerul sanatatii

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.