Newsflash
Știri

Ministrul Alexandru Rafila s-a întâlnit cu experți OMS în sănătate digitală

de Florentina Ionescu - iul. 1 2022
Ministrul Alexandru Rafila s-a întâlnit cu experți OMS în sănătate digitală

Ministerul Sănătăţii a publicat câteva fotografii de la întâlnirea ministrului Alexadru Rafila cu experții din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății.

Întâlnirea ministrului român al Sănătății, prof. dr. Alexandru Rafila, cu Șeful Unităţii și Consilierul Regional - Date şi Sănătate Digitală, dr. David Novillo Ortiz și cu Aliya Kosbayeva, ofițer tehnic la Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a avut loc recent. 

intalnire rafila1

Împreună cu reprezentanți ai instituțiilor responsabile din România care se ocupă cu gestionarea datelor medicale, dr. David Novillo Ortiz și Aliya Kosbayeva au prezentat propuneri pentru realizarea planului de acțiune pentru digitalizarea în sănătate.

Vizita a avut loc după ce România a încheiat un parteneriat cu OMS pentru asistența tehnică în implementarea Planului de Reconstrucție și Reziliență (PNRR) ce are ca scop modernizarea sistemului de sănătate din țara noastră, se arată pe o rețea socială (pe pagina oficială a Ministerului Sănătății).

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe