Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Ministrul Rafila a premiat medicii rezidenți care au lucrat sau lucrează în MS

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 1 septembrie 2022, ora 09:24

Ministrul Sănătății, prof. dr. Alexandru Rafila a premiat, ieri, 31 august, medicii rezidenți care au lucrat în ultimii doi ani sau care continuă să lucreze în cadrul Ministerului Sănătății.

Ministrul Sănătății a mulțumit tinerilor medici pentru efortul depus și i-a îndemnat să sprijine în continuare instituțiile publice din domeniul sanitar, se arată într-o informare publicată pe o rețea socială

alexandru rafila 31 august

Prof. dr. Alexandru Rafila a discutat cu medicii rezidenți prezenți la întâlnirea de ieri și despre problemele cu care ei se confruntă și a promis sprijinul său în rezolvarea dificultăților profesionale. 

Ministrul Rafila a subliniat, încă o dată, nevoia de a fi asigurate servicii medicale mai aproape de pacient, în zonele defavorizate, nevoia de dezvoltare a concursului de Rezidențiat pe post, asigurarea medicilor stomatologi în unitățile școlare, dar și în unitățile de primiri-urgențe. 

alexandru rafila 31 august2

Câteva zeci de medici rezidenți de diferite specialități- sănătate publică, medicina de familie, stomatologie, medicina muncii, alergologie și dematologie au asigurat monitorizarea situației din unitățile sanitare si numărul îmbolnăvirilor de COVID-19, respectiv au sprijinit activitatea din diverse compartimente ale Ministerului Sănătății, arată sursa citată.

Etichete: declaratii alexandru rafila alexandru rafila medici rezidenti premiere ministerul sanatatii

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC