Newsflash
Știri

Ministrul Rafila a premiat medicii rezidenți care au lucrat sau lucrează în MS

de Florentina Ionescu - sept. 1 2022
Ministrul Rafila a premiat medicii rezidenți care au lucrat sau lucrează în MS

Ministrul Sănătății, prof. dr. Alexandru Rafila a premiat, ieri, 31 august, medicii rezidenți care au lucrat în ultimii doi ani sau care continuă să lucreze în cadrul Ministerului Sănătății.

Ministrul Sănătății a mulțumit tinerilor medici pentru efortul depus și i-a îndemnat să sprijine în continuare instituțiile publice din domeniul sanitar, se arată într-o informare publicată pe o rețea socială

alexandru rafila 31 august

Prof. dr. Alexandru Rafila a discutat cu medicii rezidenți prezenți la întâlnirea de ieri și despre problemele cu care ei se confruntă și a promis sprijinul său în rezolvarea dificultăților profesionale. 

Ministrul Rafila a subliniat, încă o dată, nevoia de a fi asigurate servicii medicale mai aproape de pacient, în zonele defavorizate, nevoia de dezvoltare a concursului de Rezidențiat pe post, asigurarea medicilor stomatologi în unitățile școlare, dar și în unitățile de primiri-urgențe. 

alexandru rafila 31 august2

Câteva zeci de medici rezidenți de diferite specialități- sănătate publică, medicina de familie, stomatologie, medicina muncii, alergologie și dematologie au asigurat monitorizarea situației din unitățile sanitare si numărul îmbolnăvirilor de COVID-19, respectiv au sprijinit activitatea din diverse compartimente ale Ministerului Sănătății, arată sursa citată.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe