Newsflash
Știri

Ministrul Rafila s-a întânit cu o delegație a Patriarhiei Române

de Florentina Ionescu - sept. 23 2022
Ministrul Rafila s-a întânit cu o delegație a Patriarhiei Române

Prof. dr. Alexandru Rafila s-a întânit ieri, 22 septembrie 2022, cu o delegație a Patriarhiei Române pentru a definitiva un protocol care are drept scop asistența religioasă creștin-ortodoxă în unitățile sanitare.

Potrivit paginii oficiale a Ministerului Sănătăţii, delegația Patriarhiei Române a fost condusă de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal, Secretarul Sfântului Sinod. 

rafila patriarhie intalnire oficiala 22 sept 2022

„Protocolul are mai multe obiective, dintre care menționăm: dezvoltarea în comun a unor programe de îngrijire a persoanelor cu afecțiuni cronice sau aflate în stadiul terminal al bolii; conștientizarea importanței prezentării la medic la apariția primelor semne de boală; reducerea consumului de produse ce dăunează sănătății (tutun, alcool, droguri) ș.a. Protocolul dintre Ministerul Sănătății și Patriarhia Română urmează să fie semnat în perioada imediat următoare.”, conform sursei citate. 

rafila patriarhie intalnire oficiala 22 sept 2022 b

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe