Newsflash
Știri

Ministrul Sănătății: 13,8 milioane de lei pentru tichete la vaccinare

de L. Budin - oct. 22 2021
Ministrul Sănătății: 13,8 milioane de lei pentru tichete la vaccinare

Ministrul Cseke Attila a declarat că a fost alocată suma de 13,8 milioane de lei pentru achiziţionarea de noi tichete valorice, care vor fi oferite celor imunizaţi cu schemă completă.

Ministrul, citat de Agerpres, a anunțat, cu ocazia Maratonului vaccinării din București, că s-a distribuit suma de 13,8 milioane de lei pentru achiziţionarea de noi tichete pentru centrele de vaccinare.

Cseke Attila

Această distribuire a avut loc la Ministerul Sănătăţii către direcţiile de sănătate publică, care vor face procedura simplificată de achiziţie publică, astfel încât săptămâna viitoare aceste tichete să fie disponibile în centrele de vaccinare”, a spus ministrul.

Potrivit acestuia, vor mai fi alocate şi alte sume de bani, astfel încât cei vaccinaţi cu schemă completă să poată beneficia de aceste tichete.

Dacă sunt necesare noi sume, am avut deja o discuţie la nivel guvernamental să găsim resurse financiare pentru suplimentarea sumelor, astfel încât aceste tichete, care conform legii se acordă pentru cei care sunt vaccinaţi cu schemă completă, să poată fi asigurate în continuare", a mai spus Cseke Attila. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe