Newsflash
Știri

Ministrul Vlad Voiculescu a vizitat call-centerul celor de la Geeks for Democracy

de Florentina Ionescu - dec. 30 2020
Ministrul Vlad Voiculescu a vizitat call-centerul celor de la Geeks for Democracy

Ministrul actual al Sănătății, Vlad Voiculescu, a vizitat recent un call-center organizat de Geeks for Democracy împreună cu DSP București.

În cadrul acestui call-center lucrează voluntari care preiau apeluri telefonice legate de contextul epidemiologic actual.

vlad voiculescu vizita call center3

„Am fost în vizită la Impact Hub Bucharest, la call-centerul organizat de Geeks for Democracy împreună cu DSP București. Voluntari care își dau din timpul lor pentru a le veni în ajutor altor oameni. Tare faini! Cu câțiva cred că o să lucrez împreună în perioada următoare!”, a scris Vlad Voiculescu, noul ministru al Sănătății, pe o cunoscută rețea de socializare.

vlad voiculescu vizita call center1
Sursa foto: Facebook Marian Rădună

Reprezentanții acestui call-center au scris pe aceeași pagină de socializare că i-au prezentat ministrului Sănătății locația pusă la dispoziție gratuit de Vlad Craioveanu, locația de la Impact Hub Bucharest și procesul după care lucrează voluntarii, precum și în ce constă colaborarea cu echipa Oanei Nicolescu de la DSP București.

vlad voiculescu vizita call center2

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe