Newsflash
Știri

Minus 10%

de - mai 16 2012
Minus 10%

    „Viaţa medicală“ a răspuns, ca şi în dăţile trecute, invitaţiei de marţi, 8 mai a.c., pe care Fundaţia Română a Inimii (FRI) împreună cu Societatea Română de Cardiologie (SRC) au făcut-o presei, la un nou eveniment dintr-o campanie de sănătate, în care obiectivul principal este de implementare a unei strategii naţionale în domeniul prevenţiei bolilor cardiovasculare. Zilele insuficienţei cardiace, care se vor desfăşura întâi la Braşov (sâmbătă, 12 mai), în Piaţa Sfatului, apoi duminică, la Bucureşti, în Parcul Titan, reprezintă un pas din programul curajos pe care şi l-au propus cei 1.000 de medici cardiologi din ţara noastră în vederea reducerii cu 10% a ratei mortalităţii cardiovasculare. La conferinţa de presă, unde s-a discutat despre insuficienţa cardiacă – o problemă de sănătate publică – şi despre „puls crescut, ritm crescut“ (sloganul sub care se desfăşoară campania), au participat dnii prof. dr. Dan Gaiţă, preşedintele FRI, prof. dr. Dragoş Vinereanu, preşedintele comisiei consultative de cardiologie a MS, conf. dr. Ioan Mircea Coman, preşedintele SRC, dar şi Christoph Sabathier, director general Servier.(C. M.) 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe