Newsflash
Știri

Model: Cum arată declaraţia pe care trebuie să o completaţi ca să puteţi ieşi noaptea din casă

de Dorina Novac - mar. 23 2020
Model: Cum arată declaraţia pe care trebuie să o completaţi ca să puteţi ieşi noaptea din casă

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a publicat duminică modelul declarației pe proprie răspundere aprobată de autorităţi, care trebuie completată de cetățenii care ies din casă în intervalul 22:00 - 6:00.

Potrivit unei informări trimise de GCS, obligația completării declarației pe proprie răspundere începe cu ora 22.00 a zilei de 23 martie.

stai in casa



„Precizăm faptul că declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf (de mână), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție”, informează sursa citată.

Declarația pe proprie răspundere completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei.

Model_declaratie pe proprie raspundere
Model Declarație pe proprie răspundere


Reprezentanții Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale pot efectua fotografirea documentelor (declarație pe proprie răspundere și act de identitate) la momentul legitimării persoanei.

Modelul de declarație poate fi descărcat de pe site-ul web al Guvernului României, Ministerului Afacerilor Interne, precum și de pe site-urile celorlalte instituții cu atribuții în domeniu.

Modelul pentru angajator

adeverinta angajatori
Adeverință angajator




Notă autor:

Sursa imagine: Pixabay

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe