Newsflash
Știri

MS: Campanie de limitare a răspândirii infecției cu SARS-CoV-2 în școli

de Dorina Novac - mar. 31 2021
MS: Campanie de limitare a răspândirii infecției cu SARS-CoV-2 în școli

Ministerul Sănătății lansează o serie de afișe cu informații utile și reguli care trebuie respectate pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2 în școli.

Materialele oferă detalii despre păstrarea distanţei, portul măștii, precum și despre conduita în timpul orelor şi pauzelor.

covid copii

„În cadrul campaniei «Om cu Om oprim pandemia», Ministerul Sănătății lansează, în colaborare cu Ministerul Educației Naționale, UNICEF și Universitatea Babeș Bolyai-catedra de sănătate publică, o serie de afișe cu informații utile și reguli care trebuie respectate pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2 în școli”, infromează Ministerul Sănătății.

Cele trei reguli de bază: păstrarea distanțării fizice, portul măștii de protecție și respectarea igienei sunt prezentate elevilor într-un limbaj accesibil și cu elemente vizuale ușor de înțeles.

Potrivit Ministerului Sănătății, informațiile au fost vizate de către specialiști în sănătate publică.

Ministerul Sănătății invită unitățile de învățământ să tipărească și să utilizeze materialul informativ pus la dispoziție.

Afișele pot fi descărcate AICI.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe