Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

MS confirmă că Simona Halep vrea să se vaccineze împotriva COVID-19

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 6 ianuarie 2021, ora 11:27

Ministerul Sănătăţii a publicat ieri pe o cunoscută rețea de socializare o fotografie cu jucătoarea de tenis Simona Halep, precizând că aceasta vrea să se vaccineze împotriva COVID-19.

„Simona Halep nu este doar o sportivă cu care ne mândrim, ci și un exemplu de om responsabil pe care să îl urmăm. După ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea să se vaccineze, acum că știe cum se simte această boală”, au scris reprezentanții Ministerului Sănătății pe rețeaua de socializare.

simona halep vaccinare
Fotografie din arhiva personală a Simonei Halep

 

Totodată, mesajul a pus accentul pe o declarație făcută de jucătoarea de tenis amintind că „Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona”:

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a spus Simona.

Publicată alături de haghtagul #RoVACCINare, postarea se încheie cu următoarea frază:

„Cu toții noi ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile și oamenii pe care îi iubim. La sporturile noastre preferate. Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona”.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC